Scoala Nationala de Folclor Autentic

 Cum imi pot preschimba talentul si pasiunea intr-o cariera artistica? Cum ajung pe marile scene? Cum pot transmite iubitorilor de muzica mesajul meu de frumusete, caldura, traire autentica?

Daca ti-ai pus vreodata vreuna din intrebarile de mai sus, daca te-ai visat vreodata asurzit de aplauze si orbit de reflectoarele scenei sau ale unui platou de filmare, atunci te afli în locul potrivit.

Scoala Natională de Folclor este singura institutie educatională care cuprinde in structura sa un sistem integrat de formare si asistenta a tinerilor artisti pentru ca acestia sa fie echipati cu intreaga ”trusa de unelte” pentru atingerea succesului artistic si profesional. Sub indrumarea unui corp profesoral format din personalitati de prim rang ale culturii artistice populare, beneficiind de o programa scolară bine gandit, intensa si cu aplicatie imediata in lumea reala, cursantii Scoala de Folclor au sansa sa se dezvolte personal si profesional si sa dobandeasca cunostinte si abilitati care sa ii ajute sa-si implineasca visele si vocatia.

Programul de formare al Scolii Nationale de Folclor este un program multidisciplinar de asistenta si formare pentru cantaretii care au debutat deja, dar care isi doresc sa evolueze mai rapid in cariera.

Intra pe www.scoaladefolclor.ro pentru mai multe informatii.

Posted on August 18, 2014 in Training

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top