LAURA BRETAN

Project Description

Caracteristica pentru ceea ce inseamna Laura Bretan este afirmatia publica a lui Simon Cowell, cel care a creat American Idol, Britain’s Got Talent, America’s Got Talent. X Factor si altele.

“Nu am mai auzit NICIODATA asa ceva in toti anii de cand fac aceste show-uri.” – a  exclamat el cu entuziasm, in momentul auditiei Laurei.

Laura Bretan s-a nascut la Chicago, pe 7 aprilie 2002, din parinti romani: Rahela (originara din Hateg) si Petru (originar din Tara Oasului). Incurajata de mama sa, Laura a inceput sa cante in biserica, la varsta de numai 4 ani. La 5 ani a inceput sa cante la pian si, in acelasi timp, sa participle si sa castige numeroase concursuri musicale.

A participat si a castigat Romanii au talent in iunie 2016, cand a dedicat performanta sa si victoria in concurs iubitului ei bunic, pe care l-a pierdut in Ianuarie acelasi an,

Dintr-o multime de peste 100.000 de aplicanti, Laura a fost selectata si s-a calificat in finala la America’s Got Talent in acelasi an 2016, primind Golden Buzzer de la jurata Mel B (ex-Spice girls), care a calificat-o direct in galele live. Din acel moment, Laura a devenit o adevarata senzatie mediatica. NBC, CBS, CNN, Windy City Live, WGN sau WCIU sunt doar cateva dintre statiile de TV care au invitat-o si intervievat-o pe Laura. Ea a aparut in publicatii ca: Today’s Show, Country Living, Chicago Tribune, NBC online etc.

Laura a performat peste tot in lume. Iata cateva exemple:

  • A cantat Imnul National al Statelor unite pentru White Sox sau Chicago Bulls si in numeroase alte ocazii, ceea ce este considerat ca o onoare deosebita
  • A cantat de mai multe ori cu David Foster, incepand cu Gala FDIF in Beverly Hills
  • A cantat cu alte celebritati ca Il Volo, Andre Rieu, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micaleff, Jay Leno sau Trisha Yearwood
  • A cantat la Ateneul Roman de mai multe ori, incepand cu Gala Shema, Israel, dedicate celebrarii a 70 de ani de la independent Israelului.
  • A cantat la Conventia  Choice Hotels in Las Vegas
  •  A cantat in Germania, in Italia, in Emiratele Arabe etc.

In 2016 a castigat marele concurs Romanii au talent, unde a surprins atat juriul cat si publicul cu performantele ei vocale.

Laura, la varsta ei inca frageda, are deja la activ o bogata activitate de binefacere si filantropie. Astfel, a donat o buna parte din veniturile provenite din concerte fundatiei Safe Haven, pentru ajutorarea celor fara adapost (homeless). A fost numita ambassador al Star of Hope International, organizatie de ajutorare a copiilor saraci, orfani sau cu dizabilitati. Fundatia ajuta in mod current aproape 50,000 de copii din intreaga lume. Laura a performat deasemenea in scop de binefacere: pentru strangerea de fonduri pentru Sindromul Duchenne, pentru Gateway for Cancer research gala, The Happy Hearts Foundation, The Shrine Hospital, Project Harmony, Chicago Cancer Research Foundation

In scurt timp, Laura s-a facut remarcata si iubita si in Romania,a avnd deja o serie de aparitii importante:

  • A cantat cu 2 Vibes Symphony la Hard Rock Café din Bucuresti
  • A cantat ca invitata speciala la Vocea Romaniei Jr la Pro TV
  • A cantat la Sala Palatului si la Ateneul Roman din Bucuresti si la Opera din Cluj
  • A cantat la evenimentul Vrancea Eroica la Focsani si Marasesti
  • A cantat la Zilele Bucurestiului, in seara Zamfir si prietenii

Laura a aparut deja si intr-un film has even appeared in a film, “An Aria for Albrights.” Laura played the character of Anne, the lead role. The movie premiered at the Louisiana Film Festival.

Laura has received numerous awards. Just a few include:

  • “The Voice of An Angel” award from A Safe Haven Foundation
  • The “Excellence Award” in Rome, Italy, from Pro Patria
  • Spanish “Noi Sustinem Excellenta!” for Occidentul Romanesc in Spain.

Solicita Oferta !

Suna la 0723.614.614 sau trimite un email la office@premiumagency.ro !

Project Details

Client: Premium Agency

Tags: Artisti Internationali, Pop-Opera

Back to Top