DARYELA

Project Description

Nascuta pe 4 Aprilie, 1994 in Giurgiu – Romania, Daryela a mostenit dragostea pentru arta asa ca a inceput cu sportul, practicand Karate Kyokushin timp de 8 ani. De asemenea, canta la pian de la 7 ani, fapt care a si determinat-o sa isi construiasca o cariera in muzica. In 2006, Daryela a inceput sa ia lectii de canto iar in acelasi an, a aparut pentru prima data pe scena, la un festival national de muzica, unde a castigat locul 5.
In 2009 a absolvit Scoala de Arta din Bucuresti, la sectiunea canto, si in paralel termina cei 8 ani de studiu la Scoala de Arte din Giurgiu, la sectiunea pian.
Daryela a participat la numeroase festivaluri nationale si internationale, unde a castigat de fiecare data unul dintre primele trei locuri.

Prima melodie a ei fost ‘I’d give anything’ (cu care a luat si trofeul Festivalului Tineretii 2009), apoi au urmat ‘In the middle of the round’, ‘I can’t live’ si ‘Fructul interzis’.
Apoi, intrand in lumea house-ului, a intalnit baietii de la Deepcentral, care prin dinamismul si optimismul lor, i-au compus doua piese pline de vitalitate : ‘Island of love’ si ‘Summer rain’.

A urmat si o colaborare foarte frumoasa si cu celebrul artist Timbaland pentru videoclipul ” Lose Control”.

Solicita Oferta !

Suna la 0723.614.614 sau trimite un email la office@premiumagency.ro !

Project Details

Client: PREMIUM AGENCY

Tags:

View Project
Back to Top